Uncategorized

Vis recepten die je thuis kunt maken

Je hebt vast wel eens gehoord dat vis goed voor je is, maar hoe zit het als je het kookt? Moet het kookproces niet ook gezond zijn? Dat klopt ja. Deze recepten zijn geweldig voor mensen die van zeevruchten houden, maar gezonde alternatieven willen voor frituren of grillen. Vis is een goede bron van eiwitten en kan worden verwerkt met groenten en andere ingrediënten om een ​​goed gerecht te maken. Je kunt het ook bakken, stomen of grillen, waardoor het een veelzijdig ingrediënt is. Je kunt door de ah bonus folder bladeren om te zoeken naar de kortingen en aanbiedingen voor de ingrediënten die je gaat gebruiken voor alle vis recepten die je wilt proberen.

Gegrilde Cajun tilapia

Cajun tilapia is een eenvoudige en makkelijk te maken maaltijd. De ingrediënten zijn ook zeer betaalbaar en je kunt ze in elke supermarkt vinden. Als je dit gerecht voor het avondeten of als aperitief wilt serveren, kun je het recept gemakkelijk verdubbelen en ongeveer 2 pond visfilets en 1/4 kopje boter gebruiken. Gebruik ook 1/2 tl cayennepeper poeder, 1 tl paprikapoeder, 2 el citroensap, 1 tl zwarte peper poeder en 3 fijngehakte groene uien. De cajun tilapia gaat goed samen met gebakken zoete aardappelen of bloemkoolrijst als je probeert om dingen gezond te houden. Een kijkje nemen op Allefolders.nl is een goede manier om aanbiedingen en kortingen te vinden voor de ingrediënten van deze recepten.

Gepocheerde heilbot met citroensaus

Heilbot is om een ​​simpele reden een geweldige vis om in witte wijn en water te pocheren. Het is dicht en stevig, wat het gemakkelijker maakt om die perfecte gepocheerde textuur te krijgen. Het hoge vetgehalte van heilbot betekent ook dat je gezonde doses omega-3-vetzuren binnenkrijgt. Dit kan helpen met zaken als je geheugen, humeur, hartgezondheid en meer. Als je dit serveert met citroensaus, heb je een heerlijke maaltijd die zelfs de meest onervaren kok onder de knie kan krijgen.

Gegrilde Mahi Mahi met sinaasappel en koriander sausje

Dit recept voor gegrilde Mahi Mahi met een sausje van sinaasappel en koriander is een geweldige manier om voor de eerste keer deze vis te bereiden. Mahi Mahi wordt ook wel Dorado genoemd. Je kunt eenvoudig de gris gillen en er een sausje van sinaasappel en koriander overheen gieten. Daarnaast kun je wat rijst gebruiken om samen met de vis te eten. Als je niet van vis geuren of smaken houdt, overweeg dan om een ander soort vis te gebruiken. Het recept werkt bijzonder goed met mahi-mahi, dus dit soort vis wordt het meest aanbevolen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *